www.deadharddrive.com
Deadharddrive forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

WD3200AAKS - 75L9A0

 
Post new topic   Reply to topic    www.deadharddrive.com Forum Index -> General chat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bobo12
Posted once


Joined: 28 Jul 2011
Posts: 1

PostPosted: Fri Jul 29, 2011 10:01 pm    Post subject: WD3200AAKS - 75L9A0 Reply with quote

hello

my problem started few months ago, the PC started failing to boot to windows and i had to keep restarting it until it boots.
i went to bios several times, when the PC failed to boot, and i saw that the HDD wasn't recognized!
i discovered that sometimes the HDD doesn't get detected , and as a result the PC fail to boot to windows. but when the HDD get recognized it will work just fine!
the problem started happening more often , and lately it became extremely hard to get the PC to boot! so i kept the pc on all the time.
the PC became very slow lately even after i restart it , and games started to lag , so i decided to overclock it (i have a quad code CPU with 4 gigs of ram) , so when i overclocked it and saved the settings in bios and exit it, it automatically shut down the PC and turned on immediately. the result was that the HDD didn't get recognized , and since then i couldn't get it recognized (i restored the bios settings after few minutes of restarting the PC ).. and after that i literally kept restarting it for HOURS but i couldn't get it recognized..
so i desperately took an old 80 gigs IDE HDD from my old PC and put it in my computer and installed windows on it .
my plan was to boot in windows using the 80 gigs HDD and hopefully get the 320 gigs recognized in windows as drive D so i can get my data from it, but that didn't do it.
so i disconnected the 320gigs HDD , and then i felt my pc started running much faster , especially the boot process when i turn it on, and opening bios as well, (that process was very slow when the 320gigs HDD was connected), i guess its because the computer was trying to read it..

i have no idea what caused the problem and how i can recover my data now! (the weird thing is that it gets detected when it wants to , and when it does , it will work just fine)

i connected the HDD to the computer while i was holding it in my hand and then turned the PC on , i could feel it spinning while the PC was booting , it stopped spinning after short time of starting windows (while already on windows' desktop) , then i tried disconnecting the HDD's power cable then reconnecting it , it started spinning again, but didn't get recognized ..

here is a picture of the HDD for all the info you need:
http://img824.imageshack.us/img824/793/28072011074.jpg

any help would be greatly appreciated
thanks
Back to top
View user's profile Send private message
corbingravely
Deadharddrive regular +2


Joined: 14 Nov 2013
Posts: 76
Location: Dubai, UAE

PostPosted: Wed Jun 24, 2015 8:11 am    Post subject: Reply with quote

Guys this can also be a problem of your RAM. If there is a problem with your RAM, then HDD might seem to be missing. I think you should just clean the RAM and then put it back. If not just get a new ram.







-------------------------------------
CORBIN GRAVELY
online computer repair services
-------------------------------------
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.deadharddrive.com Forum Index -> General chat All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


www.deadharddrive.com topic RSS feed 
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group